Grafik Ab3L Napisano 14 Czerwca 2018 #514539 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Po dzisiejszym dniu i wysłuchaniu różnego typu obelg wpadłem na genialny pomysł.. w sumie to już dużo wcześniej ale do tej pory starałem się nie wnikać i podchodzić do takich osób z dystansem. Otóż moja propozycja dotyczy wymierzenia jakiejkolwiek kary użytkownikowi @S4S4N. Od prostego warna lub posłania do kąta w ramach przemyślenia nad swoim niekulturalnym zachowaniem, po chłostę i wygnanie na banicję. Co mnie do tego skłoniło? Wystarczy spojrzeć na jego wypowiedzi w kilku ostatnich postach, lub to w jaki sposób odnosi się do ludzi na chatboxie. Wielokrotnie obrażał oraz wyzywał innych użytkowników forum. Na zwykłe uwagi również nie potrafił odpowiedzieć w kulturalny sposób tylko z wielkimi pretensjami i chociaż jednym wyzwiskiem.. ów gnojek poczuł się jak na podwórku z kolegami, a wszyscy którzy zwracają mu uwagę są uważani za deklów co za każdym razem w sposób wyjątkowo wylewny stara się udowadniać Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Czerwca 2018 Dziewczyna UB Team #514540 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Pobanować to zanim złoży jaja. Luczko dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 14 Czerwca 2018 Premium #514541 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Wygranie na wieki i think Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 15 Czerwca 2018 #514557 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Tępić cholerstwo od razu ! Za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 15 Czerwca 2018 #514561 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Potwierdzam.Za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 15 Czerwca 2018 #514565 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Jestem ZA, znudził mu się CS ponoć to na forum pajacuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 15 Czerwca 2018 #514580 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Jak najbardziej ZA. Wcześniej jakoś zbytnio się nie interesowałem co On tutaj wypisuje ale wczoraj się temu głębiej przyjrzałem. Chłop 26 lat na karku a zachowaniem reprezentuje co najwyżej ŚP. Gimnazjum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 15 Czerwca 2018 #514581 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Jestem jak najbardziej ZA.Nie ma miejsca dla takich co obrażają innych.Najlepiej dać mu bana na czatbox'a (Tak jak miał @Czarny10)I dać mu 1 warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 15 Czerwca 2018 #514589 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Banowac! A tak na serio +2 i blokada cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2018 #515716 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Kurna jak za buntu jakiegoś xD Bana mu! Już go z nami nie ma od jakiegoś czasu. Zamek. Black Wolf dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2018 #515717 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi