Rey Napisano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik #517318 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 No i nadszedł ten czas, w którym trzeba sie pożegnać. Dziękuje wszystkim za miło spędzone tutaj chwile oraz za lekcje (m.in pokory czy też odpowiedniego zachowania). To były dobre 2 lata wspólnego grania. Dlaczego odchodze? Chyba pora skończyć z cs'em 1.6 bo coraz mniej osób w niego gra (Janusze poszli grać w Fortnite) a tym samym ta sieć upada na zdrowiu oraz moja aktywność w ostatnich miesiącach była prawie zerowa wiec nie ma sensu zabierać komuś lepszemu miejsca. Możliwe, że jeszcze wrócę do tej gry bo przeszła ona do historii i ZAWSZE ktoś bedzie w nią grał. Moja największa tajemnica, którą ciągle skrywałem przed wami to taka, że mam 15lat oraz przychodząc na tą sieć miałem 13 i dostałem swojego pierwszego admina. Może już niektórzy podejrzewali albo wiedzieli ale wszystkich pragnę przeprosić za to, że nie pisałem wam prawdy... Dlaczego o tym pisze? Bo nie chce żeby wszystko wyszło na jaw jak sie okaże, że jakieś "dziecko" mówi przez mikrofon używając mojego steama oraz żeby mieć czyste sumienie... Dziękuje i przepraszam, trzymajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxi1337 Napisano 3 Sierpnia 2018 #517319 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Trzymaj się i udanego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 3 Sierpnia 2018 #517323 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 3maj się Rey Mysterio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Sierpnia 2018 Donator UB Team #517324 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 O kurde, no trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Sierpnia 2018 Dziewczyna UB Team #517325 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Paaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartuś♥ Napisano 4 Sierpnia 2018 #517331 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Trzymaj się! Odwiedzaj nasz czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiritowiec Napisano 4 Sierpnia 2018 #517334 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 No szkoda cóż trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 4 Sierpnia 2018 Premium #517335 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Coś czułem że to kasti fantasti 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 4 Sierpnia 2018 #517336 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Ehh szkoda, to ceeś, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 4 Sierpnia 2018 #517338 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Zaskoczenie. A poza tym miałem wrażenie że jesteś tu dłużej niż 2 lata. Rozumiem ze spadasz na GO? Też mniej zacząłem grać I dalej się zastanawiam co ja tu jeszcze robię, straszny pozeracz czasu i nic się z tego nie ma. Ale od czasu do czasu wracam I gram dalej maniacko ( w sensie duża część wolnego czasu marnuje CS) bo ta gra uzależnia a raczej konkretny mod na tej sieci. Trzymaj się, wierzę że I tak będziesz wpadał na niektóre serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrsonek Napisano 4 Sierpnia 2018 #517341 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Obysmy sie spotkali w jakies gierce jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurama123288 Napisano 5 Sierpnia 2018 #517358 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Piękne zakończenie Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kig4m Napisano 6 Sierpnia 2018 Donator #517401 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Trzymaj się mordo, mam nadzieję że jeszcze kiedyś zagramy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 7 Sierpnia 2018 #517420 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Wpadnij czasami odwiedzić starych znajomych, ja tak samo ostatnio praktycznie nie grał w CSa ale mimo to zaglądam żeby pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 7 Sierpnia 2018 #517455 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 No to cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Sierpnia 2018 #517458 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Sierpnia 2018 #517459 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi