?ZIOM? Napisano 1 Listopada 2018 #520318 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Nick na serwerze: The Chosen One.Wiek: 17Znajomość AMXX (0/8): 6/8Doświadczenie: małem już dużo razy admina, ale nie miałem czasu żeby grać i musiałem zrezygnowaćStaż w CS'a: 4 lata SteamID: 2:0:1045102325Link do profilu na banid:Link do profilu na GameTracker:Kontakt: forrum/FBDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Znam się dobrze na adminowaniu potrafię wyróżnić czy gracz ma skilla czy używa jakiś spomagaczy a na tym serwerze gra dużo cheaterów szczególnie od 8-13 może jeszcze długo nie gram na tym serwerze,ale postaram się to nadrobić znam bardzo dobrze AMX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 1 Listopada 2018 #520322 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jedno z gorszych podań jakie widziałem. Oczywiście na NIE: - konto pod podanie - brak linku do GT I banid, ale widzę że przegrałes mase czasu na naszym serwerze... - nikt prawdopodobnie Cię nie zna - kłamiesz mówiąc że najwiecej cziterow gra w godzinach 8-13, jednocześnie mając przegrane na serverze jakieś pół godziny - mistrz! Plusów nie chce mi sie wymieniać bo nic one nie zmienią @?ZIOM? No super ale wypadało by o tym wspomniec w rubryce 'Nick na serverze" nie sądzisz? W innym wypadku każdy będzie ocenial Twoja aktywność tylko na tym który napisałeś. @Zeratul no ja nie spojrzałem bo byłem na telefonie ale to i tak by nic nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
?ZIOM? Napisano 1 Listopada 2018 Autor #520323 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 nie żeby coś ale grałem na innym nicku ale zmieniłem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbdulWisimulaha Napisano 1 Listopada 2018 #520324 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 28 minut temu, Luczko napisał: Jedno z gorszych podań jakie widziałem. Oczywiście na NIE: - konto pod podanie - brak linku do GT I banid, ale widzę że przegrałes mase czasu na naszym serwerze... - nikt prawdopodobnie Cię nie zna - kłamiesz mówiąc że najwiecej cziterow gra w godzinach 8-13, jednocześnie mając przegrane na serverze jakieś pół godziny - mistrz! Plusów nie chce mi sie wymieniać bo nic one nie zmienią Nic dodać nic ująć popieram wypowiedź Luczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~ptk. Napisano 1 Listopada 2018 #520331 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jestem na NIE z prostej przyczyny : nie kojarzę Cię wgl. Pierwszy raz widzę na oczy Twój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 1 Listopada 2018 #520332 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Odpadasz z bardzo prostego względu. Nie masz konta na platformie Steam, a co za tym idzie podpiętego do niego CS-a 1.6. Z osób, które wypowiedziały się powyżej po prostu tego nie zauważyły, ale podałeś Steam_ID prosto z wersji NS. Sorry majster, ale 1.6 na Steamie to jest podstawa, żeby w ogóle startować na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Listopada 2018 #520484 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Brak CSa na STEAMIE = Podanie odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Listopada 2018 #520485 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi