Lambert Napisano 14 Kwietnia 2019 #526253 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Nick na serwerze: ム Lαɱbєг† ム Wiek: 18Znajomość SM (0/8) : 6/8Doświadczenie: Pełniłem już funkcje admina kilkukrotnie, a także opiekuna serwera przez ok. 4 mies może dłużej. SourceBans nie jest mi obcy mimo, że nie pamiętam wszystkiego wiedzę można zawsze nadrobić bądź przypomnieć sobie co nie co Jeśli chodzi o rozpoznawanie cheaterów nie mam z tym problemów i rozpoznam gracza, który cheatuje bądź zwyczajnie gra dobrze. Po za pełnieniem funkcji admina oraz opiekuna byłem również w UBT przez pewien czas.SteamID: STEAM_0:0:197116101Link do profilu na STEAM: >click<Link do profilu na Game Tracker: >click<Kontakt: Steam / GG - 67570294Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serwerze dość często jest problem z graczami łamiącymi regulamin bądź też cheatującymi, a to prowadzi to utrudnień w rozgrywce dla osób przestrzegających regulamin serwera oraz grającymi "czysto". Nie mam więcej do powiedzenia odnośnie tego jak często można się spotkać z utrudnieniami podczas normalnej rozgrywki na serwerze, także to będzie na tyle. I tak na koniec powiem coś więcej o sobie.. Przeważnie jestem osobą opanowaną w miarę swoich możliwości, staram się nie przeszkadzać innym graczom podczas rozgrywki, a wręcz staram się nawiązywać w miarę dobry kontakt z innymi bywalcami na serwerze. ♥ sxm0n. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 14 Kwietnia 2019 #526255 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Na TAK + wiek + doświadczenie + pomocny Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez ★ℋℇℓℓℚ★ Poprawki Wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gontix Napisano 15 Kwietnia 2019 #526269 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Na TAK + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon89254 Napisano 17 Kwietnia 2019 #526336 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Na TAK +WIEK +POMOCNY +DOŚWIACZENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 17 Kwietnia 2019 #526337 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Szymon89254 napisał: Na TAK +WIEK +POMOCNY +DOŚWIACZENIE Proszę o Link GT Grasz mało na serwie nawet dobrze graczy nie znasz a wypowiadasz się pod Podaniem. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez ★ℋℇℓℓℚ★ Link GT Dostarczony / Mała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
♥ sxm0n. Napisano 18 Kwietnia 2019 #526357 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Jako gracz jest bardzo miły, widać doświadczenie w grze i dobry kontakt z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2019 #526463 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Kurde w końcu jakieś fajne podanie. Zapraszam na STEAM/TS3. CL/ Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2019 #526464 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi