dmn Napisano 4 Maja 2019 #526900 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Nick na serwerze: dMnWiek: 25Znajomość SM (0/8) : -Doświadczenie: Jakieś tam doświadczenie jest, ostatni raz adminowałem w 1.6, ale pewnie wielkiej różnicy nie maSteamID: STEAM_1:0:108334715Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198176935158/Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/dmn/145.239.237.105:27100/Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198176935158/Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serwerze jest niewielu adminów, nie będę mówił czy to mnie macie wybrać czy nie. Odkąd zacząłem grać na tym serwerze to często tu jestem i myślę, ze kolejny admin się przyda. Na forum się nie udzielałem, ale myślę, że to nie powinno mieć znaczenia. PrOsTy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 4 Maja 2019 #526910 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 puki co neutralny +wiek sm zawsze można się nauczyć -gt pograj trochę z nami a będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Maja 2019 #526911 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 8 godzin temu, kambodek napisał: - znajomosc z helqiem i lambertem - gt A mogę wiedzieć po co komuś znajomość z helqiem i lambertem do adminowania? A druga sprawa widziałeś te liczby PLAYER TIME w GT? Jak dla mnie koleś ma dobry czas grania, bo w ciągu ostatnich 3 dni ma po ponad 80minut, co prawda jeden dzień nie grał, ale nadrobił tymi 522 minutami. A tak leciutko poza tematem - Chętnie zobaczyłbym Twój gametracker 1 godzinę temu, Mr.X napisał: puki co neutralny -gt pograj trochę z nami a będę na tak Niestety jestem troche wredny i sie przyczepie - póki * Co do GT to taka sytuacja jak wyżej + gracz gra "normalnie" od 14 dni, ale zanim opiekun rozpatrzy to podanie to jeszcze minuty mu nalecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 4 Maja 2019 #526913 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Jestem na TAK + Wiek +/- SM ( Ale zawsze możemy pomóc ). + GT ( Widzę Ciebie codziennie na serwerze, czasami może mniej, ale zawsze wchodzisz na serwer aby pograć ) PS: 1. Prośby o admina można składać od 5 postów, lecz mam nadzieje, że nadrobisz to . Nic ująć, nic dodać jesteś miłym graczem i pomagasz innym. Nie wyzywasz i nie próbujesz się wywyższać od innych. Mam nadzieje jeśli zostaniesz Adminem to nie zmieni się twój stosunek do innych. To na tyle co mogę powiedzieć o dMn. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lambert Napisano 4 Maja 2019 #526923 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Jestem na Tak +wiek +gt Co do twojej osoby.. Jesteś miły, rozmowy jak i kulturalny, w dodatku często zgłaszasz (praktycznie się nie mylac co do cheatera) dlatego myślę, że co do twojego doświadczenia coś tam jest A same komendy itp są bardzo zbliżone do amx więc jeśli byłeś adminem w CS 1.6 to powinneś coś pamiętać. Więcej nie mam do dodania odnośnie twojej osoby. PrOsTy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmn Napisano 17 Maja 2019 Autor #527234 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 co z tym adminem, bo serwer potrzebuje adminów, nie pierwszy raz wchodzę na serwer i gra cziter a żadnego admina online nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Maja 2019 #527244 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Co z twoją grą na serwerze? Od 5 dni nic nie grałeś...... Z tego powodu odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Maja 2019 #527245 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi