Mr.cloudy Napisano 12 Czerwca 2019 #527841 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Nick na serwerze: Mr.CLDYWiek: 16Znajomość SM (0/8) : w tej skali, tak między 6/7Doświadczenie: byłem administratorem na serwerze only awpSteamID: STEAM_0:1:503555686Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/mrcldy/Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Mr.CLDY/145.239.237.105:27100/Kontakt: discord, e-mail, steam, ts3Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem często na serwerze,mam mikro,mam dość duże doświadczenie (prawie 2.5 k godzin) i się nie cackam. Jestem dość wulgarny i wybuchowy, ale o chyba wiedzą już gracze serwera. Grałem na serwerze na różnych konta i razem jest na nich ok. 40 parę godzin, mogą to potwierdzić admini serwera. Dzięki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Czerwca 2019 #527842 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Dobra, konto Steam ma niecałe 2 tygodnie, zerowy poziom konta. Chcesz mi powiedzieć, że w tym czasie nabiłeś 2,5k godzin? Na jakich nickach grałeś jeszcze na tym serwerze, wypadałoby chyba je podać, nieprawdaż? Twierdzisz, że jesteś wulgarny i wybuchowy, obawiam się, że skoro się do tego przyznajesz, to tylko sam sobie podłożyłeś kłody pod nogi, bo uważam, że będzie leciało sporo niesłusznych banów pod wpływem emocji i nerwów, poza tym admin sam w sobie powinien jako tako świecić dobrym przykładem, a ten jest moim zdaniem negatywny. Do tego konto pod podanie, co też jest minusem. Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 14 Czerwca 2019 #527883 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Dodam iż masz Vaca za cheatowanie, co sam się do tego przyznałeś. JESTEM NA NIE! -GT - Jesteś bardzo nerwowy co skutkuje tym iż wyzywasz graczy a czasem Adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lambert Napisano 16 Czerwca 2019 #527969 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Niestety na NIE vac za cheaty faktycznie dostałeś w dodatku się przyznałeś. - kultura na serwerze +/- gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2019 #528588 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2019 #528589 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi