Gość Napisano 11 Lutego 2017 #486245 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Serio ma 4 kółeczka skrętne:) Jeździ się nią rewelacyjnie:) a zakręty ostre bierze,jak by miała przed sobą prostą drogę:) Osoby,które ze mną jechały pierwszy raz to miały wrażenie,że wypadamy z drogi i momentalnie łapały się za krzesło,drzwi,uchwyt nad głową,czegokolwiek by się zaprzeć:) Polecam wszystkim:) Teraz coraz więcej samochodów osobowych z masowej produkcij posiada ten system:(:(:(Ale nic nie przebije nisko położonego ciężaru,przy szerokim i długim roztawie kół:):)w Dla mnie CUDO CUDO CUDO:):):)Dlatego mam 3 z rządu:) Jak pisałem dodaję focie:) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 11 Lutego 2017 #486301 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Doszukałem się że tylko ja przyznałem się do posiadania rdofla, co racja @tygrysekk bardzo marniutki. Ale i bardzo wdzięczny przy funkcjonalności i trwałości (poza nadkolami jak już wiadomo). Dlatego sprawiłem sobie kolejnego złomka, i to określenie najlepiej oddaje tragizm sytuacji. Nowe foto dodam w okolicy czwartku jak wrócę do domu. No i gratuluję gustu do fajnych samochodów, i co ważniejsze nie poddawania panującej modzie sałatki z buraków. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 12 Lutego 2017 #486329 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Powiem Ci, że jestem w szoku i jestem ciekaw jak to sie prowadzi, sam bym wsiadł i przetestował jazdę ;) Pracuję w sumie samochodem, można tak powiedzieć więc takie przeżycie było by ciekawym doświadczeniem ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2017 #486415 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 No niestety "Stary Grzyb" też mam już problem z rudą:(Zaczyna moja niunie powoli wykańczać:( jak to ładnie nazwałeś złomka mamy i jesteśmy z tego dumni:) Jak mi się uda w tym roku to będę chciał zatańczyć z rudą,ale po głowie mi chodzi jeszcze motorek,tak więc będę musiał wybrać zapewne i będzie to ciężka decyzja:( No "MafiOozo" muszę powiedzieć,że jazda sprawia mi nią bardzo dużo przyjemności-po za tym to chyba o czymś świadczy skoro to jest moja trzecia Prelka, na 8 lat posiadania prawka. Od niej zacząłem jazdę i nie znudziała mi się nic ,a nic. Fakt,że do najszybszych samochodów ona nie należy,ale jak już wspomniałem wcześniej na zakrętach wymiata:) Na torach wyścigowych było widać po osiągach,mimo swojego wieku daje radę niejednemu sportowemu autku:) Będziesz miał napewno okazje się bryknięcia takim systemem jak 4ws:) Pracując jako mechanik miałem styczność z wieloma samochodami każdej klasy,kategorii i tylko jednym lepiej mi się jeździło:( pff jeździło to za dużo powiedziane,bo raptem zrobiłem nim jakieś 100 kilometrów,może byłem podekscytowany klasą lamborghini gallardo,bo nie miałem okazij jazdy prawdziwym sportowym samochodem. Ale co tam wiem,że mieć go nie będę,ponieważ mnie na to nie stać. W sumie ciężko mi jest powiedzieć,czy bym miał Lambo na nasze Polskie fantastyczne drogi:) Patrząc na Prelę,codziennie jestem nią oczarowany:)Kiedy stoi sobie przy ulicy i delikatnie słoneczko na nią zerka,mówię sobie sam do siebie,Ale Ty jesteś śliczna:) Wiem dziwnie to brzmi,ale tak jest:) Czekamy na Twoje focie "Stary" Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 12 Lutego 2017 #486453 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Wystarczy Grzyb, nawet bez " ". Sam osobiście mam podobnie, tyle że ja pod nosem sobie mówię "boszhe najbardziej uwalony samochód w mieście". Chociaż przyznam szczerze raz byłem na wiosnę rdzoflem w Gdańsku w takim błotnistym moro na całym samochodzie i jakieś blondynki w samochodzie obok się uśmiechały, znawcy tematu wiedzą o czym mówię. I nie, nie był to szyderczy uśmiech. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2017 #486642 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Jak to się mówi,klasyki mają duszę:) Nawet nie wiadomo,co gdzie i jak może Cię spotkać,a styl to kwestia gustu:) Jak zobaczymy Twojego Złomka to ocenimy ich uśmiech:) Też czasem tak mówię-rany,ale ona jest upierdzielona chyba nie ma gorszych,a tu proszę za parę wozów jakieś autko ujeb... że hohho i do tego ruda zajeła większość wozu:( Ja narzekam na swoją,ale bywają gorsze,a co najlepsze w nich, to to że drajwerzy są dumni i nie kryją głowy w kiere jak czasem to widziałem w wawie:) Szacun dla nich:) Jak ściągnę z drugie kompa fotki ze zlotu to też podeślę:) Prosiłbym Was,że jak byście miali też owe focie to dodajcie,może temacik pójdzie nieco dalej niż tylko swoje Niunie,Niunka:P MafiOozoa Ty czym śmigasz skoro piszesz,że pracujesz samochodem:) Pochwal się szybciutko,bo jeszcze nie wspomniałeś o tym:) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPPK Napisano 4 Kwietnia 2017 #492082 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 BEMWU 530d 1999r 3.0 diesel 184kunia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 4 Kwietnia 2017 #492085 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Citroen Berlingo 2001 r. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucciwojtek Napisano 31 Października 2017 #502116 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2017 KTM 350 sxf Wonsz Rzeczny dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kig4m Napisano 1 Grudnia 2017 #503236 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Golf mk III USA 1.8 t Twin turbo 280 km. Tak btw na sell ^^ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsik Napisano 31 Stycznia 2018 #505824 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Pastuch 1.9 tdi hahah Januszowooo ale przynajmiej się nie psuje Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@N!aK69 Napisano 23 Lutego 2018 #507254 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Audi a4 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devasiak Napisano 25 Lutego 2018 #507434 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 skuterkiem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazyl1994 Napisano 20 Kwietnia 2018 #511015 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Audi a4 b5 polift 1.8t 180 km Mumin. dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maja 2018 #512366 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 16 Maja 2018 #512406 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Na chwilę obecną to: Audi A5 F5 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F!0lk4 Napisano 16 Maja 2018 #512467 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Ibiza II 1.9 TDI Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2018 #512470 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Na zimóweczkach, butki brudne ale zdjęcie mi się cykło piękne ; Aktualizacja https://photos.app.goo.gl/1J3GN3tPPwjP1UIm1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 12 Czerwca 2018 #514401 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Takie Audi A4 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eswu. Napisano 2 Grudnia 2018 #521695 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 BESTIA Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 3 Grudnia 2018 #521697 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 A więc po kolei: Potem i na końcu tym A po pracy w odwrotnej kolejności Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 18 Stycznia 2019 #523645 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 ja dokładnie tym jeżdże ino za 2 zł xD ewentualnie thermocarem ale rzadko się zdaża, kierowca jedynie na tym zdjęciu ma ksywke hitler XD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Stycznia 2019 #523647 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 albo jak jest cieplej to: Rey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 17 Grudnia 2019 #533836 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Ford Probe z 95r. Edytowane 17 Grudnia 2019 przez dmitri Ab3L i Rey dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesjaszxd Napisano 12 Kwietnia 2020 #536381 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Rowerem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi