B@aczek Napisano 27 Stycznia 2017 #483961 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 To tak zauważyłem że to nasze kochane forum. Już troszkę wymarło, z mojego punktu widzenia brakuje trochę kolorystyki kolorów, ale też nie wiem jakie wasze zdanie jest. Ode mnie jest propozycje by dodać kolory różne: -Różne tła dla postów grafika coś w tym rodzaju robiłem to przed waszą serwerownią i duży plus to dał inny zupełnie na to inaczej patrzeli. -Bardziej podejść z punktu graficznego by można tworzyć napisy graficzne wiem że to sporo co tutaj wam daje w propozycje ale mam taką nadzieje że to dobry pomysł. By to forum przywrócić do życia wiem jak było jak rozmawiałem, o tym z naszym przyjacielem Riskiem [*] z góry was przepraszam że o nim też piszę ale to żeby inni wiedzieli. Czekam na waszą opinie co o tym sądzicie nie mówcie ani nie piszcie bo to nie jest głupi pomysł lecz trochę czasu na poświęcenie jego trzeba dać A nasz Technik by sobie z tym poradził nie mówię od razu lecz z czasem Pozdrawiam B@aczek Może ktoś przenieść do działy bo go nie zauważyłem z góry przepraszam. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Stycznia 2017 #483973 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 8 godzin temu, B@aczek napisał: To tak zauważyłem że to nasze kochane forum. Już troszkę wymarło, z mojego punktu widzenia brakuje trochę kolorystyki kolorów, ale też nie wiem jakie wasze zdanie jest. Ode mnie jest propozycje by dodać kolory różne: -Różne tła dla postów grafika coś w tym rodzaju robiłem to przed waszą serwerownią i duży plus to dał inny zupełnie na to inaczej patrzeli. -Bardziej podejść z punktu graficznego by można tworzyć napisy graficzne wiem że to sporo co tutaj wam daje w propozycje ale mam taką nadzieje że to dobry pomysł. By to forum przywrócić do życia wiem jak było jak rozmawiałem, o tym z naszym przyjacielem Riskiem [*] z góry was przepraszam że o nim też piszę ale to żeby inni wiedzieli. Jestem ZA.. Trzeba przywrócić forum do życia, teraz wygląda to forum ponuro (sory ze używam właśnie takiego słowa). Można je ożywić, dodać jaśniejszych kolorów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Stycznia 2017 #483978 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 1. "jakie wasze zdanie jest" powinno być "jakie jest wasze zdanie" 2. "brakuje trochę kolorystyki kolorów"? 3. Nie "serwerownią" tylko siecią serwerów. Jest masa błędów stylistycznych, interpunkcyjnych oraz tekst jest napisany chaotycznie, dzięki czemu trudno go zrozumieć (oczywiście każdy może popełniać błędy ale jest ich tyle, że ciężko odczytać). Po "odszyfrowaniu" tekstu stwierdzam... -"różne" przydały by się żywe kolory na naszym forum - co do tego drugiego.. Nie jestem przekonany do takiego pomysłu. Trzeba w to dużo czasu poświęcić, więc chyba nikt się tego nie podejmie. Na koniec "Czekam na waszą opinie co o tym sądzicie nie mówcie ani nie piszcie bo to nie jest głupi pomysł lecz trochę czasu na poświęcenie jego trzeba dać " Jesteś niezdecydowany. Najpierw piszesz, że czekasz na naszą opinię ("Czekam na waszą opinie co o tym sądzicie") po czym piszesz, żeby się nie wypowiadać ("nie mówcie ani nie piszcie bo to nie jest głupi pomysł"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 27 Stycznia 2017 #483981 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Musisz to napisać w bardziej zrozumiały i poprawny stylistycznie sposób bo ledwo co rozumiem to co napisałeś i przekaz jest mega nie jasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 27 Stycznia 2017 #484031 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 1. Po co grafik miałby mieć różne tła w poście? Chcesz by na forum powstała jakaś tęcza? 2. Mówisz o wyborze czcionek żeby można było dobrać bardziej zajebiste litery niż standardowe? Nie sprecyzowałeś swojej propozycji, mam nawet wątpliwości, że zrozumiałem o co chodzi. Jeśli już powstał temat związany z grafiką na forum to się wypowiem dodając jedną małą uwagę: Grafika w dziale serwerów wygląda jakby była robiona w programie ,,Paint'' - wypadałoby wykonać coś bardziej zajebistego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 27 Stycznia 2017 #484033 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 46 minut temu, Invisible napisał: Grafika w dziale serwerów wygląda jakby była robiona w programie ,,Paint'' - wypadałoby wykonać coś bardziej zajebistego. ???? A co do propozycji, to uważam to za totalna głupotę. Pierwszy raz od dawna forum ma świetny styl, w którym niczego nie brakuje, a ty jakieś kolory wymyślasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 27 Stycznia 2017 #484034 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Przy każdej grafice jest ogień i nasze logo. Obie te rzeczy ukrywają albo nachodzą na jakąś część obszaru i to mi się nie do końca podoba. Według mnie w zupełności wystarczy nazwa modu i nazwa sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 28 Stycznia 2017 #484042 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Najbardziej odpychające dla ludzi są posty takie, jak post autora tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 28 Stycznia 2017 Autor #484046 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Godzinę temu, Fan Zenka napisał: Najbardziej odpychające dla ludzi są posty takie, jak post autora tego tematu. Jakoś nie sądzę że zbędna decyzja jak ktoś rozumie i jest w stanie się tego podjąć nie jedno widziałem takie coś na forach i nagle dużo osób zaczyna się rozpisują się w różnych działach to mi odpowiedź uzasadnij czemu zbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 28 Stycznia 2017 #484050 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Najman ma rację, twoje posty przyprawiają o mdłości. Zero jakiekolwiek składni i znaków interpunkcyjnych. W dodatku pomysły też słabe. Czego oczekiwałes po takiej jakości posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 28 Stycznia 2017 #484054 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Ziomeczku, przejaraleś już mózg. Ja piszę o chujowości Twoich wypowiedzi, bo głupotą zajeżdża bardziej niż podczas odkrywania nietolerancji laktozy u swojego kota, a Ty odpisujesz co jadłeś na śniadanie, gdy zaspałeś do roboty i mialeś tylko chwilę na zrobienie kanapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 28 Stycznia 2017 #484056 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Kubus, nie wal takimi porównaniami, bo nie wszyscy są tak mądrzy jak ja i niektórzy nie zrozumieją tego :c. Co do tematu, propozycja taka sobie, a składnia jeszcze gorsza :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 28 Stycznia 2017 #484059 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 28 Stycznia 2017 #484060 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi