F!0lk4 Napisano 29 Maja 2018 #513397 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Nick na serwerze: F!0lk4 -.- Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 2 Doświadczenie: Szczerze pisząc, nie mam żadnego doświadczenia, adminem w cs'ie nie byłam nigdy. Co prawda, miałam swój serwer przez kilka lat, ale w innej strzelance. Wiadomo jednak, iż gra grze nie równa. Staż w CS'a: Około 2 lata. SteamID: STEAM_0:1:18318971 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:18318971 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/F!0lk4 -.-/145.239.237.108:27385/ Kontakt: Steam, forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dobre pytanie Większość z Was mnie kojarzy z serwera. Grałam dużo, teraz troszkę mniej jednak zdarza się, że wbijam na serwer w porach, gdy nie ma żadnego admina. Staram się zgłaszać nieuczciwych graczy, nie chce by psuli grę innym oraz by niszczyli reputacje serwera. Jak dotąd jest on moim ulubionym i zależy mi na jego rozwoju. Długo się zastanawiałam nad złożeniem podania. Dopiero po namowach i zapewnieniu, iż w razie problemów mogę liczyć na pomoc, postanawiam spróbować. Jeśli otrzymam szanse dostania się do Waszego grona, grona adminów, obiecuję postarać się Was nie zawieźć. Dzięki za wsparcie, pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Maja 2018 #513398 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Jestem na tak: + wiek + aktywna + zgłasza na steam i w dziale zgłoszeń Chyba nawet sama ją kiedyś namawiałam na napisanie podania EDIT: Jak będziesz chciała to pisz na steam to Ci pomogę z ogarnięciem amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 29 Maja 2018 #513399 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 na TAK: - Aktywność - Spory staż na serwerze - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Maja 2018 #513400 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Brać i nie pytać Dwukrotnie namawiałem na złożenie podania i w końcu się udało. Wszystkie wymagania spełnia, więc nie ma co się tutaj zbyt dużo rozpisywać. EDIT: @KutasDoZiemi godzin jest znacznie więcej, spójrz tutaj -> https://cache.gametracker.com/player/F!0lk4 -.-/80.72.37.10:27035/ , to są statystyki jeszcze sprzed zmiany hostingu serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 29 Maja 2018 #513410 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Jestem definitywnie na tak dlatego, że: + Osoba, która składa podanie to można powiedzieć, że już jest dorosłą kobietą i nie będzie żadnego problemu z zachowaniem bo wiadomo, że jest już dojrzała. + Aktywność na serwerze jest wzorowa bo to ponad 330 godzin + Zgłasza trafne informację na serwerze jak ktoś gra na wspomagaczach i utrudnia innym grę. - Jest tylko jeden minus, a mianowicie to doświadczenie i amxx, a wiadomo, że to kwestia czasu i już przy pomocy doświadczonej administracji będzie płynnie posługiwać się amxmodmenu. Co tutaj dużo pisać można brać na to stanowisko bo lepszej kandydatki nie będzie. @Zeratul już poprawiłem błąd w wymiarze godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 29 Maja 2018 #513421 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Na tak. Tez probowalem namowic Zglasza, czesto akttywna, nie sprawia zadnych problemow, ma poparcie. moze liczyc na Naszą pomoc Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 29 Maja 2018 #513432 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Jestem na tak może długo nie gram lecz widziałem jak się zachowujesz i zasługujesz na admina. Ponieważ nie jesteś osobą kłótliwą. Amxx zawsze można się nauczyć w praktyce więc to żaden problem ;). Aktywność nic trzeba niee mówić rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2018 #513447 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Zdecydowanie jestem za wiolka, doświadczenie można zdobyć w chwile to nie jest trudne bo wszystko jest pod jedną komendą, trochę zapominając o tym menu, gdyby więcej takich osób z serwera odważyło się złożyć podanie to serwer byłby o wiele bardziej bezpieczny. Wierzę w twoje intencje że nie zawiedziesz, a uwierz to nie takie proste przez kabel internetowy powierzyć komuś zaufanie, bez dwóch zdań jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 30 Maja 2018 #513451 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Na TAK: + wiek + steam + przyzwoite GT, zresztą widzę Cię często + kultura + zgłasza odpalow przez forum, co prawda z u@ bywa różnie ale zaliczmy - doświadczenie ale zaczynałem tak samo więc powinnaś ogarnąć @KutasDoZiemi Ty w ogóle grasz u nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 30 Maja 2018 #513455 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Jestem na duże Tak -steam -wiek -zgłasza dużo i na pewno będzie lepsza niż tan łukaszzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 30 Maja 2018 #513474 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Jestem na tak +wiek +steam +aktywna + pomocna +staż na serwerze - amxx ale tego można zawsze się nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 3 Czerwca 2018 #513662 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Na TAK. Nie widzę żadnych negatywów żeby być na NIE. Aktywna, często widać ją na serwie, zgłasza, steam, wiek. A co do amx to szybko ogarniesz ;) F!0lk4 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turb0 Napisano 3 Czerwca 2018 #513673 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Nie przejmuj się doświadczeniem, każdy z nas początkowo go nie miał. Kiedyś trzeba nareszcie zacząć i sumiennie posługiwać się amx'em. Na serwerze grasz, widzę Cię często o każdej porze dnia nawet i nocy! Wymagania spełniasz i żadnych minusów nie ma, bo doświadczenie to błahostka przy tak ogarniętej i ułożonej osobie ;) Jestem na Tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Czerwca 2018 #513931 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Skontaktuj się ze mną na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 7 Czerwca 2018 #513989 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi