Madziaa<3 Napisano 17 Sierpnia 2018 Dziewczyna #517820 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Miałeś kiedyś poprawkę w szkole? W której klasie i z jakiego przedmiotu? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 17 Sierpnia 2018 #517821 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Jeśli chodzi o takie "normalne" poprawki to na szczęście nie miałem Ale jeśli chodzi o maturalne to niestety mam obecnie z matematyki i będę pisał właśnie za 3 dni (Gdyby ta jebana suka nie podała sciągi do rzędu obok to miałbym ponad 50% jak nie lepiej). Pewnie znajdą się tacy co napiszą "Trzeba było się uczyć itp. itd. bla bla bla" Ale prawda jest taka, że gdyby nie ta suka to bym dzisiaj był spokojny a tak to nakurwianie tych jebanych równań, funkcji i chuj wie czego przez 24/7 rzygać się już chcę... @wQ. Z jednej strony racja. z 2-giej zaś jakbyś był wtedy w mojej skórze to miałbyś podobne odczucia :v @GandalfSzary A no takim jak większość zdających :v Dla mnie matma to jest czarna magia i wielokrotnie to podkreślałem. Nie wstydzę się tego, że piszę odnośnie ściągania na maturze z tego przedmiotu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxi1337 Napisano 17 Sierpnia 2018 #517822 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 nie miałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 17 Sierpnia 2018 Donator UB Team #517823 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Sierpnia 2018 #517824 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 W okresie od początku podstawówki do końca liceum poprawki nie miałem, maturę zdałem za pierwszym razem. Dopiero w szkole policealnej miałem kampanię sierpniową na Techniku informatyku i musiałem też semestr jeden powtarzać. @Frodo Baggins jakim jebanym botem trzeba być, żeby ściągać na maturze? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 17 Sierpnia 2018 #517825 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 O ile dobrze pamiętam było to w 2 klasie liceum z polskiego, rok w plecy :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 17 Sierpnia 2018 Dziewczyna Autor #517826 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 W pierwszej klasie zawodowki z biologii albo chemii. Nie pamiętam dokładnie z którego bo ta sama babka była i lekcje bardzo podobne do siebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 17 Sierpnia 2018 #517828 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Nie mialem żadnej, ba, nawet czerwone paski były :v @upupupup pierdolenie, że nie zdałeś matmy przez kogoś, kto Ci nie dał ściagi, mam tylko do powiedzienia tyle: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 18 Sierpnia 2018 #517835 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Nie Nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 18 Sierpnia 2018 #517836 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Jeszcze nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiero2k Napisano 18 Sierpnia 2018 #517848 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 18 Sierpnia 2018 #517854 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Miałem z historii i WOS'u, w 2 gimnazjum, ale historię zaliczyłem wzorowo, bez żadnych błędów. Z WOS'em było gorzej, bo była akurat wredna nauczycielka, która bardzo drażniła. Jej głupia mina sprawiała, że wszystko czego się uczyłeś przez prawie całe wakacje, zapominałeś momentalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiritowiec Napisano 18 Sierpnia 2018 #517858 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Gimnazjum, 1 klasa z języka polskiego wredna baba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 18 Sierpnia 2018 #517860 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 1 klasa gimnazjum z języka włoskiego Buchal dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 18 Sierpnia 2018 Premium #517862 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Poprawki jako tako że poprawić do końca roku szkolnego to z polskiego miałem kilka razy, sierpień nigdy nie siedziałem i się nie uczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi