Kraszer Napisano 8 Stycznia 2017 #482185 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam. Piszę ten temat w celu sprostowania sytuacji na sieci. Podobno krążą plotki, że dostałem rangę z dupy i jestem nowy w swojej roli, ale to nie jest prawda. Jestem na sieci już ponad 3 lata i 4 rok minie 13 lutego, pełniłem mniejsze i większe funkcje na tej sieci co można zauważyć rozglądając się na forum. Nie było mnie raptem kilka miesięcy z powodu życia prywatnego i braku dostępu do internetu, ale już to się zmieniło dlatego postanowiłem wrócić. Osoby, które mnie znają bądź kojarzą wiedzą, że zmieniałem nicki i raczej nie miałem nigdy stałego nicku przez co być może teraz uważacie mnie za kogoś nowego z powodu zmiany swojego nicku na forum. Dla jasności jestem osobą znaną i nazywaną przez wiele osób ,,Łysy''. Można było mnie spotkać pod różnymi nickami na sieci, a tym raczej bardziej znanym jest terrormachine. Skoro już tu piszę to się przedstawię, bo na pewno znajdą się osoby, które jeszcze mnie nie zdążyły poznać. Nazywam się Artur, jestem 20-sto letnim łodzianinem lubiącym pograć na bardziej czystych serwerach takich jak OnlyDD2. Jestem osobą, z którą zawsze można porozmawiać poważniej bądź na luzie. Nie wiem co mógłbym jeszcze tutaj dodać, bo raczej nikogo nie będzie interesować co robię w wolnym czasie albo czym się interesuje dlatego nie będę się dalej rozpisywał. Myślę, że to co powinniście wiedzieć już wiecie i na razie tyle. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Stycznia 2017 #482186 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Siema Właśnie wczoraj z Visterem pisaliśmy o tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 8 Stycznia 2017 #482187 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 3 minuty temu, Invisible napisał: Podobno krążą plotki, że dostałem rangę z dupy 5 tys postów ranga z dupy xD Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 8 Stycznia 2017 #482188 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 ELO łysy z Brazzers żarty żartami ale mamy tutaj poważny problem, gdzieś mi się zgubiłeś na tych facebookach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 8 Stycznia 2017 #482190 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Coś kojarzę Witam ponownie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 8 Stycznia 2017 #482191 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Kurwa, a ja się zastanawiałem kto to jest, a to łysy XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 8 Stycznia 2017 Autor #482192 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 44 minuty temu, Rey1 napisał: Siema Właśnie wczoraj z Visterem pisaliśmy o tobie Ładnie to tak mnie obgadywać za moimi plecami? 44 minuty temu, nonitek napisał: 5 tys postów ranga z dupy xD Można? Można. 34 minuty temu, Ab3L napisał: żarty żartami ale mamy tutaj poważny problem, gdzieś mi się zgubiłeś na tych facebookach.... Niedawno założyłem nowe konto, ale nazwa wciąż ta sama także możesz mnie znaleźć 19 minut temu, MafiOozo napisał: Coś kojarzę Za Twoich czasów był to Steel jak dobrze pamiętam i to ze mną na temat Opiekuna PB rozmawiałeś to już powinieneś wiedzieć kim jestem niż tylko kojarzyć :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 8 Stycznia 2017 #482193 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 @Invisible, pamiętam doskonale oba nicki, tylko się zgrywałem ;) Ale mimo wszystko pomyliłeś chyba osoby bo byłem adminem na dd2 a o opiekunie na PB nie było mowy bo zwyczajnie nie lubię tego moda. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 8 Stycznia 2017 #482195 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 No cześć, Arkadiuszu aka Invisible, aka muzykocholik, aka terromachine, aka steel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 8 Stycznia 2017 Autor #482196 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 10 minut temu, HaX* napisał: Kurwa, a ja się zastanawiałem kto to jest, a to łysy XDDD Nigdy nie było tutaj takich problemów z rozpoznaniem mnie, bo jak kiedyś zmieniałem często nicki to każdy doskonale wiedział kim jestem, nie wiem co tu się porobiło :v 5 minut temu, MafiOozo napisał: pamiętam doskonale oba nicki, tylko się zgrywałem ;) Ale mimo wszystko pomyliłeś chyba osoby bo byłem adminem na dd2 a o opiekunie na PB nie było mowy bo zwyczajnie nie lubię tego moda. ;) W takim razie pomyliłem Ciebie z Avkiem. Proszę o wybaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 8 Stycznia 2017 #482197 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 8 Stycznia 2017 #482200 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Siema Łysy jak tam audi jedzi jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 8 Stycznia 2017 Autor #482201 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 3 minuty temu, BloodyAlien napisał: Siema Łysy jak tam audi jedzi jeszcze ? Audi sprzedane, miałem też golfa, ale też poszedł w handel. Teraz mam Opla Vectre B Kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Stycznia 2017 #482202 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Rozmawiałem z Visterkiem o tobie i twoim zdj tu na forum. Bo skądś znam Cię A to Steel i Terrormachine Czego tak często zmieniasz nicki? xD Nudzą ci sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 8 Stycznia 2017 #482206 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Godzinę temu, HaX* napisał: Kurwa, a ja się zastanawiałem kto to jest, a to łysy XDDD Ja poznałem po miejscowości od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Stycznia 2017 #482210 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 On kłamie, to nie łysy, ma włosy na zdjęciu :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 8 Stycznia 2017 #482211 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam człowieka melanż Doskonale Cię pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 9 Stycznia 2017 #482242 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Witamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 9 Stycznia 2017 Autor #482251 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 20 godzin temu, Rey1 napisał: Czego tak często zmieniasz nicki? xD Nudzą ci sie ? Owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 9 Stycznia 2017 #482338 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 No i wrócił nareszcie.. Bo dd2 stało puste jakiś czas bez ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 10 Stycznia 2017 #482432 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Łysolek z tego co ja tam pamiętam, to z Tobą na poważnie nie szło pogadać. No, a przynajmniej na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 11 Stycznia 2017 #482437 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Elo Kolejny bocik do nabijania fragów ^^ Zapraszam na cod 601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 11 Stycznia 2017 Autor #482471 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 17 godzin temu, Fan Zenka napisał: Łysolek z tego co ja tam pamiętam, to z Tobą na poważnie nie szło pogadać. No, a przynajmniej na forum. Idzie pogadać na poważnie jeśli temat należy do poważniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 11 Stycznia 2017 #482487 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Np dziwki alkohol i pieniądze? Czy to należy do tematów poważniejszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 11 Stycznia 2017 #482502 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 2 godziny temu, wQ. napisał: Np dziwki alkohol i pieniądze? Czy to należy do tematów poważniejszych? To są tematy najważniejsze, więc o chuja pytasz wukuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi